30 november 2021

Waar kunt u voordelig een fotobooth huren in Rotterdam?

3 min read

Mijn vriendin gaat over 2 weken trouwen wat superleuk is. Ik ben haar bruidsmeisje dus ik moet natuurlijk dingen stiekem regelen om haar receptie te regelen voor haar en haar aanstaande. Ik heb al een supergrote taart besteld in de kleuren wit en goud met twee poppetjes bovenop die hun moeten voorstellen, een Surinaamse band waar ze fan van is en de locatie van de receptie die plaats vindt in Rotterdam dat wel op een kleine paleis lijk. Dit mocht ik allemaal regelen want ze wilde graag dat alles een verassing bleef, ze is een persoon die graag verast wil worden zelfs op haar bruiloft. Ik zocht nog iets extra’s want mijn vriendin is echt over de top dus ik moet haar echt een beetje shockeren met iets super cools. Ik zocht online naar bruiloft receptie ideeën en ik kwam de site Boothedeluxe.nl tegen waar je een fotobooth kan huren in Rotterdam en ik zag gelijk al dat ik dit wilde. Een fotobooth huren in Rotterdam voor op bruiloften, schoolfeesten, open beurzen, festivals, jubilea en bedrijfsfeestjes etc. Je hebt een boothdeluxe pakket 1: Silver, hierbij kan je onbeperkt foto’s printen, 3 uur lang huren, foto strip met eigen ontwerp en tekst/datums, installatie en afbouw door een medewerker(ster) en professioneel studioverlichting. Kost in totaal €300. Het 2e pakket: Gold heb je ook onbeperkt foto’s printen, onbeperkt huren, foto strip met eigen ontwerp en tekst/datums, installatie en afbouw door een medewerker(ster), professioneel studioverlichting en online galerij waar je alle foto’s ook nog is kan bekijken. Dit pakket kost €400. De laatste die ze hebben is een Magic mirror, hier kan je ook onbeperkt foto’s printen, 60 inch formaat, geen tijdslimiet, professionele studioverlichting, een rode loper is ook inbegrepen en allemaal verschillende props. Ik was hierna al helemaal overtuigd dat ik een fotobooth wil huren in Rotterdam en ik ga kiezen voor pakket 2: Golden omdat ik de fotobooth wel heel de avond nodig ga hebben. Je kan als je een fotobooth gaat huren in Rotterdam ook een op maat gemaakte backdrop uitkiezen wat superleuk is op feestjes. Je kan direct contact opnemen en een fotobooth huren in Rotterdam.

Een fotobooth huren in Rotterdam of een andere stad is allemaal mogelijk via boothdeluxe.nl

Ik ben blij dat ik op deze website terecht ben gekomen, ik heb nu iets om mijn vriendin mee te kunnen verassen op haar receptie en ze gaat het echt niet verwachten. Ze is een fotogeniek persoon en ze houdt ook echt van foto’s maken dus dat is zeker fijn. Je kan herinneringen maken en voor altijd bij je houden, iedereen kan een foto mee naar huis nemen of opslaan op de telefoon. Er staat duidelijk beschreven wat de verschillen zijn tussen de pakketten en wat de prijzen hiervan zijn.

De website kunt u zelf natuurlijk ook bezoeken

Ik ben blij dat ik een fotobooth kan huren in Rotterdam voor mijn vriendins bruiloft, ik raad u deze website aan omdat:

  • U keuze heeft uit verschillende pakketten
  • Uw fotobooth gratis geleverd wordt
  • Uw fotobooth geïnstalleerd wordt en uit elkaar wordt gehaald

Wilt u zelf nog meer informatie kunt u nog de website bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *