17 januari 2022

Unieke en gepersonaliseerde geschenken

2 min read

Ben je van plan om een een unieke en gepersonaliseerde geschenk aan te schaffen? Dan ben je aan het juiste adres. In dit artikel leggen wij uit welke unieke en mooie producten je kunt aanschaffen voor jezelf of geliefde. Veel leesplezier!

Heren ringen

Het aanschaffen van ringen kan lastig zijn. Vooral omdat de meeste aanbieders zich online profileren. Het bezoeken van winkels wordt door de meeste mensen niet meer gedaan. Met één klik kan je jouw lievelingsring bestellen. Echter, blijkt dat de meeste mensen niet tevreden zijn met hun bestelling. Dit komt mede doordat bepaalde eigenschappen van de ring niet goed zichtbaar zijn op de foto’s. In dit artikel bespreken wij de belangrijkste aspecten rondom het kritisch bekijken van het online aanbod wat betreft het aanschaffen van ringen.

De maten van heren ringen kunnen erg verschillend zijn. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te weten welk ringmaat je hebt. Je hebt verschillende soorten benamingen voor de ringen. Sommige websites gebruiken omtrek in diameter en andere gebruiken omtrek in mm. Deze twee afmetingen zijn verschillend. Stel je hebt een omtrek van 20 van je diameter. Dan is de omtrek ongeveer 63,1mm. Probeer beide varianten goed te leren.

Maar houd altijd rekening dat de ring altijd te klein of iets te groot kan vallen. Probeer goed te achterhalen of de ring te groot valt of normaal is, want sommige ringen zijn iets dikker van de binnenkant.

Snijplank met naam

Een snijplank met naam is dé perfecte manier om je moeder/oma en/of vriendin te verrassen, vooral als ze zo fanatiek bezig zijn in de keuken. Met deze snijplank laat je iets unieks zien, in dit geval : Keuken van ”NAAM”. Hiermee toon je dankbaarheid en hecht je waarde aan de kwaliteiten van degene in de keuken. Wat je ook het beste kunt doen, is het graveren van de initialen van degene. bij by LYDIAN is alles mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *