30 november 2021

Stadswandeling Amsterdam

3 min read

Wilt u graag een tour boeken door Amsterdam, inclusief gids? Dan is een Stadswandeling van Special Tours iets voor u! Een dagje rond Amsterdam wandelen voor een groepsuitje met een van onze enthousiaste gidsen brengt gegarandeerd gezelligheid, en dat voor een scherpe prijs! In de straten van Amsterdam valt genoeg te zien en te beleven, of het nou een café is waar u lekker kan zitten, of een mooi fotogeniek straatje is, onderweg komt u van alles tegen! Dit gezellige uitje is beschikbaar in meerdere talen dan Nederlands, en is dus geschikt voor elk bedrijf of instelling! Bekijk de opties snel!

Te voet, te fiets of rondvaart!

Een stadswandeling in het gebied van Amsterdam is altijd leuk. Zo is er altijd een gezellige sfeer, en het ideale decor voor een onvergetelijke tour. In Amsterdam valt er altijd wel wat te zien en te beleven, en tijdens een stadswandeling kan u hier heerlijk de tijd voor nemen. Wilt u het beste van Amsterdam zien? Dit kan zowel ter voet, als op de fiets of tijdens een rondvaart. Bij elk van deze tours is een gids aanwezig die de leukste weetjes verteld. 

Tijdens onze stadswandeling Amsterdam worden er veel verschillende leuke feiten en interessante weetjes verteld door onze gidsen. Een rondleiding van zo’n ervaren gids verzekerd u van de mooiste plekjes, en de leukste weetjes. 

Mooie gebouw, historie, prachtige grachten met enorme grachtenpanden en de unieke tegenstrijdigheid op de wallen. Bij onze standswandelingen in Amsterdam bieden wij de leukste tours in dit gebied! Enkele voorbeelden van onze tours zijn:

  • Daklozen Tour
  • Gay Tour
  • Gouden Eeuw Tour
  • Spookwandeling
  • Rondje Rembrandt

En nog veel meer! Leer meer over de eigenschappen van elke tour op onze website. Elke tour garandeert een unieke kijk te geven van Amsterdam, en zorgt voor een dag gevuld met leuke activiteiten. Voor ieder gezelschap weten wij wel de juiste rondwandeling te vinden.

Een van onze tours is gegarandeerd geschikt voor uw gezelschap. Onze gidsen zijn ervaren en hebben meerdere tours gedaan, en weten alle leuke plekjes in Amsterdam te vinden. Daarnaast kan u ze ook alles vragen, en garanderen ze u een onvergetelijke dag te bezorgen. Bekijk nu snel de opties op onze website!

Special Tours: Voor uw stadswandeling Amsterdam

Bent u op zoek naar een leuke bezigheid die u kan verrichten als een groepsuitje of bedrijfsuitje? Dan is een stadswandeling in Amsterdam iets voor u! Dit uitje is geschikt voor elke generatie en groep, en garandeert een leuke dag. Omdat onze gidsen ook andere talen kunnen spreken naast Nederlands, is deze tour geschikt voor iedereen!

Naast een stadswandeling bieden wij ook andere tours aan in het gebied van Amsterdam. Bekijk snel de opties op onze website, en vind de beste tour die bij u past! 

Special Tours Amsterdam heeft al jarenlang ervaring op het gebied van groepsuitjes of teamuitjes organiseren in Amsterdam, en weet zeker dat u deze uitjes niet snel gaat vergeten. Wij vinden het belangrijk dat u plezier heeft, en naast dit leert u ook nog eens alles over Amsterdam door een van onze ervaren gidsen! Boek dus nu snel uw stadswandeling Amsterdam bij Special Tours!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *